Какво правя

Казват “ Няма нищо случайно в живота!“  Няма случайни хора, няма случайни моменти, няма случайни места! Но най-красиви са местата, където те води нещо уж с идеята  да избягаш, а всъщност намираш нещо ненамерено до сега в себе си.
Именно Там, на едно от тези места открих и една от любовите си – рисуването върху стъкло. Там…в един топъл слънчев ден, в една далечна къща, близо до океана…на никого ненужна бутилка от вино…няколко четки и боички и идеята да я превърна във ваза. Идея оказала се първа среща с новото ми хоби. И така няколко бутилки продължиха живота си като вази.
Година по-късно, завладяна от тъй магичният Коледен дух и мисълта за подаръци, направих и първите си по – смели стъпки , сътворявайки няколко комплекта чаши за вино, с които зарадвах близки хора. Не след дълго и други ентусиасти като мен започнаха да ми отправят поръчки.Именно на тях дължа и хъса да продължа да дерзая и да се развивам. БЛАГОДАРЯ ВИ!
А от местенцето , където днес ми е отредено да се намирам, вече след доза опити, много реализирани поръчки, нестихващи нови идеи и проекти, имам възможността да създавам и предлагам по – голямо разнообразие от артикули. Но колкото и да са различни, по едно си приличат – всеки от тях е зареден с частица от мен, с емоция и живот!
Ще се радвам да ми позволите да Ви хвана за ръка и да Ви разведа в моя свят – свят на цветове, настроения и основен принцип – ЛЮБОВ! Любов към всичко! :)

Risuvano staklo

Рисувано стълко

Рисуването върху стъкло е върху разнообразие от форми и предмети с гладка повърхност. Могат да се постигнат различни ефекти и разнообразие от модели. Различните рисувани стъкла могат да се превърнат в прекрасен подарък за ваш близък или да освежите с частица изкуство вашия собствен дом.
Използват се безвредни бои и контури, които след изпичане или самостоятелно изсъхване са устойчиви на миене. Но НЕ подлежат на миене с абразиви, търкане и съдомиялна машина!

Рисувани обувки

Очквайте скоро

Обувки- Ръчно рисувани
Ръчно рисуван текстил

Рисуван текстил

Очаквайте скоро

D_logo_

Daniellart

info@daniellart.com
+359 898800170

© copyright 2016 Daniellart